Gedreven fazanten- en patrijzenjacht:

Met deze jachtvorm worden uw vaardigheden als jager danig op de proef gesteld.
Een professioneel team van drijvers doen hun uiterste best om de vele fazanten en patrijzen geleidelijk en op uitdagende hoogte aan de geweren te presenteren. Een team van picker-ups staan achter de geweren klaar om het geschoten en het eventueel aangeschoten wild te apporteren. U zult genieten van het uitstekende hondenwerk.

Na een drift of twee is het rond elf uur tijd om tijdens een borreltje en een hapje de ervaringen met uw jachtvrienden door te nemen. Vervolgens jagen we nog een drift waarna we ons naar een van onze jachthutten begeven voor een hoogwaardige lunch die wordt verzorgd door een professionele kok. In de middag wordt de jacht vervolgt met nog een aantal driften. Op het einde van de jachtdag wordt het tableau uitgelegd en nog een borrel gedronken in de jachthut bij een brandend open haard vuur.

Wij hebben de keuze over een groot aantal driften die qua landschap en moeilijkheidsgraad alle van elkaar verschillen. We hebben genoeg driften om drie dagen achter elkaar gedreven jacht te kunnen aanbieden. Enkele van onze driften behoren tot de hoogste van heel Northumberland.

Hetton Shoot leent zich uitstekend voor tableaus van circa 125 tot 300 stuks per dag. Het jagen op gedreven fazanten en patrijzen is mogelijk voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 10 personen.

Het jachtseizoen voor gedreven fazanten en patrijzen begint op 1 oktober en eindigt op 1 februari.

Play
Prev
Next

Gedreven patrijzen- en waterwildjacht:

In de maand september kunt u bij ons al terecht voor de jacht op gedreven patrijzen eventueel gecombineerd met de jacht op waterwild.

Verschillende driften zijn speciaal ingericht voor de patrijzenjacht. Daarnaast bieden de verschillende poelen een uitdagende mogelijkheid voor de jacht op waterwild.

In september is het doorgaans zeer aangenaam qua weersomstandigheden hetgeen mogelijkheden geeft om in het veld te lunchen.

Het jagen op gedreven patrijzen is mogelijk voor groepen van minimaal 6  tot maximaal 10 personen.

Combi jacht:

Tijdens de combi jacht komen niet alleen fazanten en patrijzen op het tableau maar jagen we ook op eenden, hazen en ander kleinwild. Naast de fazanten- en patrijzendriften die ook tijdens gedreven dagen aan bod komen, wisselen we de dag af met een hazendrift en komen de verschillende eendenpoelen met een variëteit aan eendensoorten aan bod. Een konijn, een houtsnip of een mooi overvliegende duif brengt extra variëteit aan het tableau.

Ook tijdens deze jachtvorm drinken we op tijd een borrel en lunchen we in een van onze jachthutten.

De combi jacht is mogelijk voor groepen van minimaal 5 tot maximaal 9 personen.

Play
Prev
Next

 

Voor de voet jacht:

Buiten de gedreven jacht bieden de randen van het jachtveld volop mogelijkheden voor voor-de-voet jacht. U gaat op jacht met een van onze jachtopzichters en een paar hondjes.

Voor de voet jagen is mogelijk voor groepen van minimaal 2 tot maximaal 4 personen.

Kleiduiven:

Bent u bijvoorbeeld een dag eerder ter plekke dan is het ideaal om nog even te oefenen op kleiduiven. Wij hebben de beschikking over een mobiele en op afstand bedienbare kleiduivenmachine (Laporte). Hiermee simuleren wij elk  gewenste jachtsituatie.

Indien gewenst geven wij u instructie om uw schietvaardigheden verder te verbeteren.

Play
Prev
Next

 

Reebok:

Bokken jagen vind in Engeland veelal ‘bersend’ ofwel ‘stalkend’ plaats. De contouren in het landschap en de vele hagen en muren bieden de mogelijkheid om het reewild binnen schotsafstand te benaderen. Aanzitjacht behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij hebben het reewildbeheer over meerdere gebieden en kunnen zodoende een gevarieerde jacht aanbieden. Tweemaal daags (ochtends en s’avonds) vindt er een auting plaats.

Het gebied waarin we jagen staat bekend om de hoge kwaliteit van de trofeeën. Een geweigewicht van 500 gram en meer is niet uitzonderlijk. Indien gewenst kunt u gebruik maken van één van onze kogelbuksen. Deze buksen zijn voorzien van uitstekende richtkijkers en bipods.

De bokkenjacht gaat in Engeland open op 1 april en sluit op 31 oktober. De beste tijd om bokken te jagen is april/mei en juli/augustus.

Play
Prev
Next
Grotere fotogallery bekijken


Prijzen en beschikbaarheid:

Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Door onze uitstekende contacten kunnen wij ook grouse jacht voor u verzorgen.