Passie voor de jacht

The Hetton Shoot is in 2010 opgericht door Hendrik van Boeckel en Nico Geertzema en is gedreven vanuit de passie voor de jacht.

Hendrik van Boeckel

Voor de jacht of beter gezegd door het gebrek aan jachtmogelijkheden in Nederland is Hendrik na zijn opleiding Bosbouw in Velp in 2004 naar Engeland geëmigreerd. Hendrik is sinds kinds af aan betrokken bij de jacht en heeft als jachtopzichter in Engeland een schat aan ervaring opgebouwd om een jacht succesvol te runnen in al zijn facetten. Inmiddels geeft Hendrik als shoot manager leiding aan een team van drie full time gamekeepers.

Zijn passie voor zijn vak, gastvrijheid en oog voor detail hebben de jacht gebracht tot het huidige niveau.

Nico Geertzema

Als mede-eigenaar van Hetton Estate en jager is Nico mede oprichter van Hetton Shoot. Nico studeerde achtereenvolgens Agrarische Bedrijfskunde en Financieel management aan de Universiteit Nyenrode. Na een aantal jaren in de fusie- en overnamemarkt gewerkt te hebben, is Nico in 2007 in het familiebedrijf gaan werken. Nico is op de achtergrond verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van de jacht. Denk aan boekingen van hotels, taxi’s, organiseren vergunningen etc.

We bieden kwaliteit en een goede sfeer, van hoog gedreven fazanten en patrijzen voor de meest ervaren jagers tot aan voor-de-voet jacht. Onder Nederlandse begeleiding met respect voor de Nederlandse jachtetiquette bieden wij u de jachtmogelijkheden en de kwaliteit waar Engeland bekend om staat.

Jachtreizen Nico Geertzema Hendrik van Boeckel